Boka säsongsplats 2024

Genom att boka säsongsplats får du ut så mycket som möjligt av campingsäsongen och din semesterkassa. Dygnspriset blir avsevärt lägre och minnesbank betydligt fullare med härliga sommarminnen. När du bokar säsongsplats blir du en del av den gemenskap som finns här på Båstad Camping; campingfamiljen. Våra säsongsgäster har en fantastisk sammanhållning och en imponerande grannsamverkan, där de flesta faktiskt känner de flesta.

Att boka en säsongsplats innebär att ha obegränsad tillgång till din campingplats under hela säsongen. Som en extra bonus inkluderas också gratis inträde till Skummeslövsbadet och en rik variation av evenemang som äger rum under hela säsongens gång. Samtliga av våra platser är generöst gräsklädda, med en yta på cirka 120 kvadratmeter och försedda med en elstolpe som erbjuder 10 ampere i strömstyrka. Vad gäller elförbrukningen, så betalar du för detta separat, månad efter månad. 

Samtliga platser är gräsklädda, cirka 120 kvadratmeter och har en elstolpe med 10 ampere strömstyrka.
Elen betalas separat, månad för månad.

Boka försäsong -24

Ta vara på försommaren här i Båstad! Försäsongen omfattar tre av våra mest omtyckta helger: Påsken, Valborg och Kristi Himmelfärdshelgen. Dessa helger fylls med olika aktiviteter och evenemang som skapar en fantastisk atmosfär på campingen.

Period: 22/3 – 19/6
Pris: 8 900 SEK exkl el (inkl midsommar 10 700 SEK)

Boka helsäsong -24

Vill du vara med genom hela äventyret, från start till slut? Genom att boka en helsäsongsplats får du chansen att verkligen ta del av alla höjdpunkter som säsongen har att erbjuda. Du kan njuta av den lugna försommaren, den livliga högsäsongen och sedan följa med in i den harmoniska eftersäsongen.

Period:
22/3 – 29/9
Pris: 22 600 SEK exkl el

Boka eftersäsong -24

Unna dig själv lugnet som kommer efter stormen. Eftersäsongen ger dig möjligheten att uppleva en stillsam och behaglig takt. Du kan verkligen koppla av och förlänga semesterkänslan i den milda sensommarvärmen.

Period: 19/8 – 29/9
Pris: 4 650 SEK exkl el

 

Boka vintersäsong -23/24

Det är något speciellt att sitta inne i en varmt husvagnen när snön faller utanför fönstret. Båstad Camping går i ide under vintersäsongen och naturens lugn får ta plats.

Period: 1/10 – 22/3
Pris: 7 800 SEK exkl el

För mer information och bokning av säsongsplats, vänligen kontakta receptionen.

boka säsongsplats