Något att äta för alla!

Vi är övertygade om att matupplevelsen är en viktig del av helheten när man campar. Därför har vi olika alternativ att äta tillgängliga när magen kurrar. Vår restaurang, Torget, erbjuder en gemytlig och familjevänlig atmosfär. Menyn är anpassad för att passa de flesta och maten lagas med kärlek. Här äger de flesta av säsongens evenemang rum och utgör campingens hjärta. 

Förutom vår restaurang har vi också en butik där du alltid kan hitta något att äta. Här finns allt från nybakade frukostfrallor till olika snacks, livsmedel, glass och grilltillbehör.  

När restaurang Torget är stängt erbjuder vi nygräddade pizzor för take-away. Dessa beställs från butiken eller receptionen och hämta hem till din plats.

Pizza till take away

När torget är stängt erbjuder vi stenungnsbakade pizzor till Take away. Beställ från butiken och hämta hem till din plats.

Servicebutiken

Allt från frukostfrallor till nygräddade kaffebröd och diverse livsmedel. Här kan du även beställa färdigpackade frukostpåsar till morgonen. 

Restaurang Torget

Hjärtat av båstad camping! God mat i trevlig och familjevänlig  atmosfär. En meny som passar de flesta och evenemang som höjer stämningen.