Bra att veta

Sen incheckning
Planerar ni att checka in efter 16:30? Inga problem! Under högsäsongen har vi generösa öppettider men under lågsäsongen kan det variera. Kontakta oss gärna i förhand så att vi kan förbereda ett access-kort till er. Intill receptionen finns ett nyckelskåp dit ni får en kod för att få tillgång till ert kort. Bommarna stänger för infart kl 23:00.

Receptionen
Öppettiderna i receptionen varierar under säsongen och information om detta finner ni vid entrén samt informationstavlan. Vi finns i princip alltid på området så behöver ni hjälp med något är ni välkomna att ringa oss. Vårt journummer är: 076 027 04 44

Servicebutik
Öppettiderna i butiken varierar under säsongen och information om detta finner ni vid entrén samt anslagstavlan. Vi erbjuder ett mindre sortiment med det mesta man behöver. Utbudet varierar under säsongen men frukostbullar bakas varje morgon och beställs med fördel dagen innan. När Krogen är stängd går det att beställa nygräddade, supersmarriga pizzor till Take Away genom butiken.

Krogen
Öppettiderna i Krogen varierar under säsongen och information om detta finner ni vid entrén samt informationstavlan. Under lågsäsongen har vi vanligtvis öppet fredagar och lördagar och under högsäsongen har vi vanligtvis öppet dagligen. När Krogen är stängd går det att beställa nygräddade, supersmarriga pizzor till Take Away genom butiken.

Servicehus
Våra två servicehus är utrustade med toaletter, duschar, familjerum, tvättstuga och kök. I servicehus 2 finns även ett trevligt sällskapsrum med soffa och sittgrupper.

Accesskort
Vid incheckning får ni ett accesskort som fungerar till bommen, varmvatten i duscharna, tvättstuga samt gånggrinden.
Dusch: 3 min/5 kr
Tvättmaskin inkl tvättmedel: 45 kr/tvätt
Torktumlare: 35 kr/tumling

Biltrafik
Biltrafik in och ut från campingen är tillåtet mellan 08.00–23.00. Efter 23.00 stängs bommen för infart, men är alltid öppen för utfart.

Lugn och ro
För allas trevnad hålls det lugn och ro mellan 23:00–08.00. Störande musik och ljudnivå under dagtid är inte heller tillåtet. Sunt förnuft och respekt till grannen helt enkelt!

Husdjur
Hundar och andra husdjur är mer än välkomna hos oss. Tänk på att alltid hålla er hund kopplad och att inte rasta hunden ute på campingområdet. I Trollskogen finns en inhägnad hundrastgård där ni kan släppa hunden lös. Promenadstigen i trollskogen lämpar sig väl för kortare rastningar, men tänk på att plocka upp efter hunden. För längre promenader går Kustslingan några hundra meter från campingen med en härlig variation av skog och strand. Drygt 3 kilometer från campingen, vid Stensåns mynning, ligger ett hundbad för svalkande dopp på varma sommardagar. Vid servicehus 1 finns en nybyggd hunddusch med varmvatten.

Drygt 3 kilometer från campingen, vid Stensåns mynning, ligger ett hundbad för svalkande dopp på varma sommardagar. Vid servicehus 1 finns en nybyggd hunddusch med varmvatten.

Miljöstation
Hjälp oss att hjälpa miljön genom att sortera dina sopor. Det finns två miljöstationer på campingen, en bakom receptionsbyggnaden och en vid servicehus 2. Här sorterar vi hushållsavfall, tidningar, glas, metall och elektroniskt avfall i avsedda behållare.

Wifi
Det finns WiFi på campingområdet men det når tyvärr inte in i alla kanter och hörn. Täckningen är som bäst i och kring receptionen och servicehusen, hastigheten beror på hur många gäster som använder det samtidigt.

Hjärtstartare
Vid ingången till toaletterna och duscharna till servicehus 1 finns en hjärtstartare. Vid behov kontakta receptionen och 112 direkt.

Ställplats

Incheckning: Efter 13:00
Utcheckning: Innan 13:00

Går det att boka en ställplats?
På området finns 56 ställplatser med el varav 32 är bokningsbara. Dessa 32 platser ligger innanför bommarna, allra längst upp på området. Resterande 24 platser är Drop-in platser och ligger vid entrén till campingen, utanför bommarna.

Hur stora är platserna?
Samtliga platser är gräsklädda och cirka 70 kvadratmeter.

Självincheckning
På Drop-in ställplatserna vid entrén (1-24) kan man checka in 24/7 genom att betala via en automat som ligger precis intill receptionsdörren. Observera att detta endast gäller för ställplatserna utanför bommarna.

Avstånd
Pågrund av brandrisk krävs ett avstånd på 4 meter mellan ekipagen, på alla håll. Genomfartsleder får under inga omständigheter blockeras. Passage måste finnas så att utryckningsfordon ska kunna ta sig fram.

Tömning/påfyllning
Latrintömning finns i båda servicehusen på campingen. På baksidan av receptionsbyggnaden finns även en servicestation för husbilar där ni kan fylla på dricksvatten, tömma gråvatten och latrin.
Endast slutna behållare är tillåtna för avlopp. Det är absolut förbjudet att tömma på sin tomt!

Campingtomt

Incheckning: Efter 13:00
Utcheckning: Innan 13:00

Alla våra 196 elplatser är plana, gräsklädda och har en area på cirka 120 kvadratmeter. Varje plats avser en husvagn/husbil + en bil. Övriga bilar hänvisas till vår gästparkering på baksidan av receptionen.

Elektricitet
Elkostnaden betalas efter förbrukning och priset korrigeras kvartalsvis. För elanslutning krävs en EU-adapter (CEE).

Kontrollera att gasol och elutrustning är provad och godkänd enligt gällande bestämmelser.
Max 2 st P11 tuber/ekipage.

Avstånd
Pågrund av brandrisk krävs ett avstånd på 4 meter mellan ekipagen, på alla håll. Genomfartsleder får under inga omständigheter blockeras. Passage måste finnas så att utryckningsfordon ska kunna ta sig fram.

Tömning/påfyllning
Latrintömning finns i båda servicehusen på campingen. På baksidan av receptionsbyggnaden finns även en servicestation för husbilar där ni kan fylla på dricksvatten, tömma gråvatten och latrin.
Endast slutna behållare är tillåtna för avlopp. Det är absolut förbjudet att tömma på sin tomt.

Glamping

Incheckning: Efter 15:00
Utcheckning: Innan 11:00

Husdjur
Husdjur är välkomna Bali 1 och Safari 1.

Rökning
Rökning är förbjuden i alla tält. Överträdelse beivras och en debitering på 2000 kr tas ut för sanering. Samma sak gäller om tälten står i sanitära olägenheter vid utcheckning.

Inventarier
Färdigbäddade sängar, förvaring, mini-kyl, terrass med loungemöbler och sittpuffar att flytta med sig ut/in. Handdukar, värmeelement, fläkt, myggnät och filtar för extra komfort. Servicehus med toaletter, duschar och ett komplett kök med utrustning finns ett stenkast från tälten.

Städning
Slutstädning ingår i priset.

Parkering
Parkering finns i närheten av tälten.

Stuga

Incheckning: Efter 15:00
Utcheckning: Innan 11:00

Tillval
maila [email protected] eller svara på ditt bekräftelsemail för att lägga till i din bokning.
Slutstädning: 700 kr
Bäddset: 200 kr/set

Inventarier
I stugorna finns ett pentry med kyl, kokplattor, mikrovågsugn, komplett köksutrustning, kaffekokare och matgrupp. Sängkläder ingår inte men täcken och kuddar finns i stugorna. Toaletter och duschar finns ett stenkast från stugorna.

Städning
Slutstädning ingår inte i priset men det går att köpa till för 700 kronor. För ej utförd städning debiteras 1000 kr.

Husdjur
Husdjur är välkomna i alla stugor.

Rökning
Rökning är förbjuden i alla stugor. Överträdelse beivras och en debitering på 2000 kr tas ut för sanering. Samma sak gäller om stugorna står i sanitära olägenheter vid utcheckning.

Lakan och handdukar
Lakan och handdukar finns inte i stugorna, men täcken och kuddar finns. Det går att boka till bäddset+handduk för 200kr/set genom att maila oss i efterhand till [email protected].

Parkering
Parkering finns intill stugorna.

Tält

Incheckning: Efter 13:00
Utcheckning: Innan 13:00

Servicehus
Samlingsrum med matmöblemang och ett komplett utrustat kök finns i servicehuset ett stenkast från tältplatserna. Här finns även toaletter, duschar och tvättstuga.

Grillning
Det finns två grillplatser på campingområdet; en intill skogen vid tältplatserna och en intill Äventyrsgolfen. Har ni med er en egen grill så tänk på att komma en bit upp från marken med med grillen för att undvika brandrisk.

Parkering
Parkering finns i närheten av tältplatserna.

Avstånd och el
Pågrund av brandrisk krävs ett avstånd på 3 meter mellan tälten, på alla håll. Tältplatserna är onumrerade och utan el. Önskar ni en tältplats med el avser det en campingplats.