Vanliga frågor

Vad gäller för regler kring hundar?

Hundar och andra husdjur är mer än välkomna hos oss. Tänk på att alltid hålla er hund kopplad och att inte rasta hunden ute på campingområdet. I Trollskogen finns en inhägnad hundrastgård där ni kan släppa hunden lös. Promenadstigen i trollskogen lämpar sig väl för kortare rastningar, men tänk på att plocka upp efter hunden. För längre promenader går Kustslingan några hundra meter från campingen med en härlig variation av skog och strand. Drygt 3 kilometer från campingen, vid Stensåns mynning, ligger ett hundbad för svalkande dopp på varma sommardagar. Vid servicehus 1 finns en nybyggd hunddusch med varmvatten.

Drygt 3 kilometer från campingen, vid Stensåns mynning, ligger ett hundbad för svalkande dopp på varma sommardagar. Vid servicehus 1 finns en nybyggd hunddusch med varmvatten.

Finns det WiFi?

Det finns tillgång till WiFi på området men under hög beläggning är hastigheten begränsad. Vi väntar ivrig på fiber!

Får man grilla?

Givetvis! Så länge det inte råder grillförbud i området rekommenderar vi att grilla varje dag för maximal campingkänsla. Se till att ha vatten i närheten för säkerhetskull bara. 

På området finns det två fasta grillplatser som är fritt fram att användas.  

Hur tar man sig enklast in till Båstad?

Cykel: Vi rekommenderar att cykla in till byn. Det tar ca 15-20 minuter och är en fin sträcka längs med havet.

Buss: Bussar går från stationen som ligger 15 minuters promenad från campingen. 

Bil: Självklart går det att köra in till byn men under högsäsongen brukar det finnas begränsat med parkeringsplatser och väldigt mycket trafik. Ibland går det till och med snabbare att gå. 

Hur funkar det med avbokning?

När du gör din bokning kan du välja att lägga till ett avbokningskydd för 190 kr. Då kan du avboka kostnadsfritt när som helst och oavsett anledning. 

Utan avbokningsskydd kan du avboka kostnadsfritt 2 veckor innan incheckningsdatumet. Läs mer om våra avbokningsvillkor här.

 

När är senast incheckning?

Våra öppettider i receptionen varierar beroende på säsong från 8:30 till 17:00 – 21:00 men önskar du checka in efter receptionens öppettider går det alldeles utmärkt. Hör då av dig till receptionen så fixar vi accesskort och lägger ut i nyckelskåpet samt ger dig en kod dit. Klockan 23 stänger bommarna.

Ställplatserna för husbil utanför bommarna går att checka in genom en betalautomat 24/7.

Hur långt är det till havet?

Cirka 1 kilometer från slutet av campingen. 

Hyr ni ut cyklar?

Jajemen, det gör vi! Både vanliga damcyklar och lådcyklar. Det är högt tryck på dem under högsäsongen så vi rekommenderar att boka dem i förväg. Pris för detta är 240kr/dag för en damcykel och 380kr/dag för en lådcykel .

Vad är restaurangens öppettider?

Restaurangens öppettider varierar under säsongen. 

Under lågsäsong har vi vanligtvis öppet fredag-och lördagkväll samt under lunch på vardagar. Under storhelger som Påsk och Kristihimmelfärd utökas öppettiderna.

Under högsäsong har vi vanligtvis öppet alla dagar i veckan.

Se aktuella öppettider här.  

Hur långt är det till Skummeslövsbadet?

Från campingen till Skummeslövsbadet är det 2,5 km och en mysig cykelväg dit. Turisttåget Morris kör ett även ett par gånger om dagen mellan badet och campingen.