En modern anläggning där
bjärehalvön möter havet

På Båstad Campingen erbjuds hög personlig service och en riktigt ”borta men hemma”- känsla. En modern campinganläggning med fräscha serviceutrymmen, en mysig krog med god mat och fullständiga rättigheter. Här finns det något att göra för både vuxen som barn.

Vår camping – faciliteter

Receptionen

Receptionens öppettider varierar under säsongen. Vi öppnar alltid 8.30 varje dag och stänger mellan 16:30 – 21.30 beroende på säsong och beläggning. Vi finns dock nästan alltid på området så behöver ni hjälp med något är ni välkomna att ringa oss.

Restaurang

Hjärtat av båstad camping! I egen regi och med fullständiga rättigheter serverar vi god mat och dryck till humana priser. Krogens paradrätt, Tarte flambeé, är en fransk variant av stenugnsbakad pizza som vi varmt rekommenderar.

Servicebutik

Nygräddade frukostfrallor, kaffe, fika, glassbar och allt det där ni glömde när ni storhandlade. Butiken är belägen i samma byggnad som receptionen och öppet tiderna är därmed desamma.

Servicehus

Våra två servicehus är utrustade med toaletter, duschar, familjerum, tvättstuga och kök. I servicehus 2 finns även ett trevligt samlingsrum med soffa och sittgrupper.

Grillplatser

Grillat passar såväl till vardags som till fest, därför finns det två allmänna grillplatser på området. Självklart kan och bör ni även grilla på er campingtomt. Vi säger som vi alltid sagt, grilla varje dag – och mycket!

Nätuppkoppling

Över hela campingområdet erbjuder vi gratis WiFi till samtliga gäster. Hastigheten kan variera något och är därför inte lämpat för strömmande mediatjänster som t.ex. SVTplay, Viaplay eller Netflix.

Husdjursanpassat

Vi älskar husdjur av alla slag! Campingen är väl anpassad för att du ska kunna ha med ditt husdjur. På området finns rastgård, hunddusch, promenadstig och många vattenskålar för alla fyrbenta.

Villkor

Livet är fullt av oväntade händelser och ibland tvingas man avboka sin vistelse. Detta kan du göra via telefon och mail. Bokningen anses avbokad när du fått bekräftelse om avbokning från oss.

Områdeskarta